Susan Calonius

Kylmäsoitot ja markkinointikirje

Kylmäsoitto? Soitto vieraalle ihmiselle, joka ei osaa odottaa puheluasi. Toki olet kohderyhmäsi etukäteen haarukoinut, silti jännittää. Tutkimusten mukaan puhekontakti mahdolliseen työnantajaan on pelkkää avointa hakemusta tehokkaampi. Opettele kylmäsoiton perusteet ja tee tulosta työnhaussa! Sopii myös uusia toimeksi-antoja metsästäville. Mikäli soittaminen tuntuu yhä kamalalta, tule hakemaan vinkkejä markkinointikirjeeseen. Markkinointikirjettä käytetään usen työhakemuksen synonyyminä, mutta sitä se ei ole. Tule mukaan ja opi mikä markkinointikirje oikeastaan on ja miten hyödyntää sitä työnhaussa. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Kylmäsoitto vai markkinointikirje? Kokeile molempia! Molempien avulla tavoittelet samaa asiaa: henkilökohtaista keskustelua rekrytoijan kanssa, jossa tuot osaamisesi esiin. Webinaarissa käydään case-esimerkkien avulla läpi, millaiset soitot ja markkinointikirjeet ovat tuottaneet halutun tuloksen. Kokeile rohkeasti!

Kylmäsoitot

Ei mukavinta, mutta tehokasta! Soittaessasi mahdolliselle työnantajalle tulee sinulla olla huippuunsa hiottu puhelinskripti valmiina. Älä lähde soitellen sotaan, vaan valmistaudu! Opit laatimaan hyvän ja sinun suuhusi sopivan skriptin, ja saat vinkkejä hermojesi kasassa pitämiseen. Mukana myös onnistumistarinoita kylmäsoittojen maailmasta.

Markkinointikirje

Markkinointikirjeellä tavoittelet tapaamista mahdollisen työnantajan kanssa. Kirje ei ole työhakemus! Markkinointikirjeen avulla erotut varmasti eduksesi ja voit käyttää sitä ennakkoviestinä soittoaikeistasi. Tehokasta? Kyllä! Toimiiko? Takuulla - todisteiden kera!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Kaipaat uusia keinoja työnhakuusi

Haluat oppia ja rohkaistua kylmäsoittojen suhteen

Haluat erottautua muista positiivisesti

Susan Calonius

Susanilla on takanaan lähes 10 vuoden kokemus uravalmentajana ja metsästäjänä toimimisesta. Metsästäjänä hän käyttää välillä ravisteleviakin otteita, jotta asiakkaat ja kuulijat onnistuvat metsästämään oman piilevän potentiaalinsa ja kanavoimaan sen käyttöönsä. Susan on teologi, jonka voisi kuvitella opiskelleen kaupallistakin alaa - tulosta nimittäin tulee! Koulutuksissaan ja henkilökohtaisissa valmennuksissa hän ei luovuta - eikä anna asiakkaan luovuttaa, ennen kuin tavoite on saavutettu. Usein tuo tavoite on THE työpaikka! Konetta Susanista ei kuitenkaan saa, sillä hänen sydämensä sykkii erittäin vahvasti ja hän todella tekee sitä mitä rakastaa. Susanin tavoitteena on tulla kutsutuksia presidentin linnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun saannin syynä olisi ehdottomasti: Suomen ansioitunein metsästäjä!

UP Työnhaku –webinaarit

Aktiivisesti työnhaussa oleville suunnattu webinaarisarja työnhakutaitojen hiomiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen. Vetäjinä UP Partners valmentajat. Työnhakuku webinaarit järjestetään poikkeusaikaan keskiviikkoisin klo 15.00.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa