Susan Calonius

Työnhakukanavat

Oletko vastavalmistunut, työelämään palaava, työpaikan vaihtoa haluava tai toimeksiantoja halajava? Tämä webinaari sopii kaikille, jotka kaipaavat uusia vinkkejä siihen mistä löytää työpaikka. Työnhakukanavia on kymmeniä, jopa satoja. Webinaarissa käydään läpi ne tehokkaimmat ja tuottoisimmat työnhakukanavat! Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Meneekö sinulla monta tuntia työnhakukanavien selailuun, jottei vain mikään työpaikka mene sinulta ohi? Tehosta työnhakuasi ja kohdenna oman alasi työnhaku tiettyihin työnhakukanaviin - menettämättä yhtäkään mahdollisuutta! Webinaarissa käydään läpi sekä avoimia työnhakukanavia että kanavia piilotyöpaikkojen hakuun. Mukana on sosiaalisen median tarjoamat kanavat ja ryhmät työnhakuun, joukkorahoituskanavat, työnhakusivustot sekä yrityslistat. Tule mukaan!

Avoimet työpaikat

Webinaarissa käydään läpi työnhakusivustoja, jotka kerääväät dataa usealta eri työnhakusivustolta. Kohdentamalla katseesi näihin sivustoihin tehostat työnhakuasi ja säästät aikaasi. Toki saat tietoosi myös monia hyviä kanavia, mistä löytää avoimia tehtäviä sosiaalisessa mediassa. Ulkomailta töitä etsiville on luvassa myös työnhakusivustovinkkejä.

Piilotyöpaikat tai uusiasiakashankinta

Piilotyöpaikkojen metsästykseen on olemassa ihan omat kikkansa ja kanavansa. Webinaarissa käydään läpi erilaisia kanavia niiden löytämiseen. Yrityslistat, järjestöt, julkinen puoli. Bring it on! Sopii myös toimeksiantojen tai uusasiakashankinnan metsästykseen!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat tehostaa ajankäyttöäsi työnhaun suhteen

Kaipaat tuloksia työnhakuusi

Susan Calonius

Susanilla on takanaan lähes 10 vuoden kokemus uravalmentajana ja metsästäjänä toimimisesta. Metsästäjänä hän käyttää välillä ravisteleviakin otteita, jotta asiakkaat ja kuulijat onnistuvat metsästämään oman piilevän potentiaalinsa ja kanavoimaan sen käyttöönsä. Susan on teologi, jonka voisi kuvitella opiskelleen kaupallistakin alaa - tulosta nimittäin tulee! Koulutuksissaan ja henkilökohtaisissa valmennuksissa hän ei luovuta - eikä anna asiakkaan luovuttaa, ennen kuin tavoite on saavutettu. Usein tuo tavoite on THE työpaikka! Konetta Susanista ei kuitenkaan saa, sillä hänen sydämensä sykkii erittäin vahvasti ja hän todella tekee sitä mitä rakastaa. Susanin tavoitteena on tulla kutsutuksia presidentin linnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun saannin syynä olisi ehdottomasti: Suomen ansioitunein metsästäjä!

UP Työnhaku –webinaarit

Aktiivisesti työnhaussa oleville suunnattu webinaarisarja työnhakutaitojen hiomiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen. Vetäjinä UP Partners valmentajat. Työnhakuku webinaarit järjestetään poikkeusaikaan keskiviikkoisin klo 15.00.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa