Susan Calonius

Toteuta Video-CV puhelimellasi

Erotu työnhaussa eduksesi - tee video-CV! Videon avulla näytät helposti persoonasi, esiintymiskykysi ja esim. kielitaitosi ydinosaamisesi lisäksi. Hio puheen sisältö ja terästä tekniikalla! Webinaarissa asiantuntemusta jakavat sekä uravalmentaja että ammattikuvaaja/ohjaaja. Toteutukseen tarvitset vain oman videokameralla varustetun puhelimen. Onnistuu myös tietokoneella. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Kokeile video-CV:n voimaa! Näytä rekrytoijalle ettet ole jämähtänyt vanhoihin työnhakutapoihin, vaan elät tätä päivää, myös työnhaussa. Puhelimen tai tietokoneen videokameran avulla onnistunut luomaan videon helposti. Webinaarissa esitellään appseja ja ohjelmia, joiden avulla saat apua videosi tekoon.

Video-CV - timanttinen sisältö

Video-CV on vahvasti tätä päivää työnhaussa. Tässäkin formaatissa tärkeintä on sisältö. Webinaarin ohjeilla luot timanttisen sisällön ja vakuutat rekrytoijan. Pääset tutustumaan uutistenlukijoillekin tuttuun prompteriin, joka näyttää sinulle tekstin puheesi etenemisen mukaan. Näin videon tekokin luonnistuu helposti. Webinaarissa esitellään video-CV:n luomiseen tarkoitettuja ohjelmia, jotka sisältävät prompterin ja muodostavat pienistä videopätkistä yhtenäisen kokonaisuuden.

Tekniikka kuntoon

Mistä kuvakumasta kuvaan? Millainen valaistus? Miten vakuuttaa rektytoija tekniikalla? Näihin kysymyksiin vastaa sinulle Salla Sorri, videokuvaaja ja -ohjaaja. Sallan teknisillä vinkeillä viimeistelet videosi vaikuttavaksi tuotokseksi.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat tietää miten luoda timanttinen video-CV

Kaipaat teknistä tukea tai vinkkejä sisällöntuotantoon

Susan Calonius

Susanilla on takanaan lähes 10 vuoden kokemus uravalmentajana ja metsästäjänä toimimisesta. Metsästäjänä hän käyttää välillä ravisteleviakin otteita, jotta asiakkaat ja kuulijat onnistuvat metsästämään oman piilevän potentiaalinsa ja kanavoimaan sen käyttöönsä. Susan on teologi, jonka voisi kuvitella opiskelleen kaupallistakin alaa - tulosta nimittäin tulee! Koulutuksissaan ja henkilökohtaisissa valmennuksissa hän ei luovuta - eikä anna asiakkaan luovuttaa, ennen kuin tavoite on saavutettu. Usein tuo tavoite on THE työpaikka! Konetta Susanista ei kuitenkaan saa, sillä hänen sydämensä sykkii erittäin vahvasti ja hän todella tekee sitä mitä rakastaa. Susanin tavoitteena on tulla kutsutuksia presidentin linnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun saannin syynä olisi ehdottomasti: Suomen ansioitunein metsästäjä!

UP Työnhaku –webinaarit

Aktiivisesti työnhaussa oleville suunnattu webinaarisarja työnhakutaitojen hiomiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen. Vetäjinä UP Partners valmentajat. Työnhakuku webinaarit järjestetään poikkeusaikaan keskiviikkoisin klo 15.00.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa