Salli Joutsenoja

Työhaastattelu livenä ja videolla

Muista tehdä hyvä ensivaikutus. Kättele. Katso silmiin. Esitä hissipuheesi ja vastaa kysymyksiin. Työhaastattelussa menestyminen on oma taitolajinsa. Hyvä uutinen on se, että harjoittelu tuottaa tulosta tässäkin lajissa. Tule mukaan ja opi valmistautumaan sekä livenä tapahtuviin työhaastatteluihin että videohaastatteluihin. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Vakuuta vastapuoli työhaastattelussa

Työhaastattelussa on kyse oman osaamisesi esille tuomisesta. Rekrytoijat käyttävät hyvin usein samantyyppisiä haastattelukysymyksiä, joten haastattelua varten voi treenata. Jokaisen työnhakijan (toki myös työssäolevan) on hallittava vähintään oma hissipuheensa unissaankin. Vältä kliseet ja opi laatimaan koukuttava ja kiinnostusta herättävä puhe. Treenaa myös muita kysymyksiä varten.

Hissipuhe

Live- vai videohaastattelu? Molempia varten tarvitset hissipuheen. Puheen avulla voit valmistautua moniin eri kysymyksiin, esim. kerro itsestäsi, mikä on ydinosaamistasi, mitkä ovat vahvuutesi jne. Hissipuheesi tulee kertoa osaamisestasi ja sen tarkoituksena on herättää kuulijan mielenkiinto. Liian usein haastateltava tuo esille epärelevantteja asioita kuten oman iän, asuinpaikkakunnan, koko koulutus- ja/tai työhistorian. Vältä virheet ja opettele hissipuheen aakkoset.

Videohaastattelu

Videohaastattelu säästää merkittävästi rekrytoijien aikaa, sillä heidän ei tarvitse kutsua kaikkia potentiaalisia kandeja fyysisesti organisaation tiloihin työhaastatteluun. Videohaastattelun tehtävänä on usein kandidaattien “esikarsinta” ja vain parhaiten videohaastattelussa menestyneet kutsutaan jatkohaastatteluihin, jossa haastattelija on fyysisesti läsnä. Tehokkuutensa ansiosta videohaastatteluiden suosio jatkaa nousuaan monen työnhakijan kauhuksi. Osallistu webinaariin ja opit menestymään myös videohaastatteluissa.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Työhaastattelut tuntuvat vaikeilta

Mietit miten tehdä vaikutus rekrytoijaan sekä livenä että videolla

Salli Joutsenoja

Salli on yrittäjä, filosofian maisteri ja ammatillinen opettaja. Työnhaun eri vaiheiden sekä HR:n ja esimiestyöskentelyn monet haasteet ovat tulleet Sallille tutuiksi työvuosina henkilöstövuokrausyrityksissä. Näistä kokemuksista Salli ammentaa webinaareissaan ja valmennuksissaan. Sallin intohimo on saada ihmiset löytämään omat vahvuutensa ja mielenkiinnonkohteensa, ja saada heidät näin aktiiviseksi sekä mielekkäästi ja joustavasti mukaan työelämään.

UP Työnhaku –webinaarit

Aktiivisesti työnhaussa oleville suunnattu webinaarisarja työnhakutaitojen hiomiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen. Vetäjinä UP Partners valmentajat. Työnhakuku webinaarit järjestetään poikkeusaikaan keskiviikkoisin klo 15.00.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa