Susan Calonius

Visuaalisen CV:n työkalut

Työnhakuasiakirjoissa sisältö on aina tärkein! Voit kuitenkin auttaa rekrytoijaa löytämään ydinosaamisesi helposti visuaalisen CV:n avulla. Visuaalisuus tulee aina suhteuttaa ammattialaasi. Mainosalalle hakeutuvan CV saa olla hyvinkin visuaalinen, kun taas esim. asianajotoimistoon haettaessa CV:n tulee olla konservatiivisempi. Oli alasi mikä tahansa, visuaalisen CV:n avulla saat osaamisesi aina näkymään paremmin. Tule oppimaan miten luoda positiivisesti erottuva visuaalinen CV juuri sinun alallesi. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Osaaminen saa näkyä

Sähköautoyhtiö Teslan perustaja Elon Musk saa oman osaamisensa mahdutettua yhden sivun CV:lle visuaalisten elementtien ansiosta. Visuaalisuus auttaa myös sinua tekemään ansioluettelostasi ytimekkään ja helposti luettavan. Webinaarin aikana käydään läpi erilaisia ohjelmia, joilla luoda visuaalisia elementtejä.

Miten tehdä visuaalinen CV?

Webinaarin aikana käydään läpi erilaisia ohjelmia, joiden käyttäminen onnistuu kaikilta akateemisen maailman tohtoreista sähköasentajiin ja siltä väliltä. Kouluttaja näyttää valmiita pohjia, joita voit muokata oman mielesi mukaisesti. Kaikki pohjat ovat vieläpä ilmaisia! Tämä webinaari on täynnä konkretiaa!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Mietit miten saada CV:si helppolukuiseksi

Haluat saada rekrytoijan kiinnittämään huomion juuri oikeisiin asioihin

Kaipaat konkreettista apua visuaalisen CV:n luomiseen

Susan Calonius

Susanilla on takanaan lähes 10 vuoden kokemus uravalmentajana ja metsästäjänä toimimisesta. Metsästäjänä hän käyttää välillä ravisteleviakin otteita, jotta asiakkaat ja kuulijat onnistuvat metsästämään oman piilevän potentiaalinsa ja kanavoimaan sen käyttöönsä. Susan on teologi, jonka voisi kuvitella opiskelleen kaupallistakin alaa - tulosta nimittäin tulee! Koulutuksissaan ja henkilökohtaisissa valmennuksissa hän ei luovuta - eikä anna asiakkaan luovuttaa, ennen kuin tavoite on saavutettu. Usein tuo tavoite on THE työpaikka! Konetta Susanista ei kuitenkaan saa, sillä hänen sydämensä sykkii erittäin vahvasti ja hän todella tekee sitä mitä rakastaa. Susanin tavoitteena on tulla kutsutuksia presidentin linnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun saannin syynä olisi ehdottomasti: Suomen ansioitunein metsästäjä!

UP Työnhaku –webinaarit

Aktiivisesti työnhaussa oleville suunnattu webinaarisarja työnhakutaitojen hiomiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen. Vetäjinä UP Partners valmentajat. Työnhakuku webinaarit järjestetään poikkeusaikaan keskiviikkoisin klo 15.00.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa