Susan Calonius

Tunne tuotteesi, työnhakija

Monta lähetettyä työhakemusta takana laihoin tuloksin? Usein työnhakija kipuilee oman osaamisensa tunnistamisen kanssa joko tietoisesti tai tiedostamatta. Mikäli työnhakija ei tunne myytävää tuotetta (oma osaaminen) läpikotaisin, on osaamisen markkinointi tehotonta. Ostaisitko sinä kaupan hyllyltä sinulle tuntemattoman tuotteen epämääräisen tuoteselosteen kera? Tuskin. Sama kaava pätee työnhaussa. Tunne tuotteesi – myy tehokkaasti! Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Osaamisen kartoittaminen

Työnhaussa tuotetta lähdetään tunnistamaan osaamisen kartoittamisella. Liian usein ajattelemme osaamisemme vain työkokemuksen ja/tai koulutuksen kautta. Osaamista kertyy paljon monelta muultakin taholta. Osaaminen koostuu hyvin monesta eri asiasta. Usein tarvitsemme ulkopuolisen ihmisen apua, jotta koko osaamisemme avautuu meille. Tule mukaan ja avaa silmäsi laajasti koko osaamisellesi.

Mihin suuntaan?

Osaamisen kartoittamisen ansiosta sinun on helpompi lähteä miettimään kuka oikeasti osaamistasi tarvitsee ja miksi. Opit kohdentamaan työnhakusi potentiaalisille työnantajillesi ja tulosta syntyy varmasti!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Työnhakusi takkuaa – tulosta ei tule

Oman osaamisen tunnistaminen tuntuu haasteellisesta tai mietit mihin osaamisellasi voisi suunnata

Susan Calonius

Susanilla on takanaan lähes 10 vuoden kokemus uravalmentajana ja metsästäjänä toimimisesta. Metsästäjänä hän käyttää välillä ravisteleviakin otteita, jotta asiakkaat ja kuulijat onnistuvat metsästämään oman piilevän potentiaalinsa ja kanavoimaan sen käyttöönsä. Susan on teologi, jonka voisi kuvitella opiskelleen kaupallistakin alaa - tulosta nimittäin tulee! Koulutuksissaan ja henkilökohtaisissa valmennuksissa hän ei luovuta - eikä anna asiakkaan luovuttaa, ennen kuin tavoite on saavutettu. Usein tuo tavoite on THE työpaikka! Konetta Susanista ei kuitenkaan saa, sillä hänen sydämensä sykkii erittäin vahvasti ja hän todella tekee sitä mitä rakastaa. Susanin tavoitteena on tulla kutsutuksia presidentin linnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun saannin syynä olisi ehdottomasti: Suomen ansioitunein metsästäjä!

UP Työnhaku –webinaarit

Aktiivisesti työnhaussa oleville suunnattu webinaarisarja työnhakutaitojen hiomiseen ja piilotyöpaikkojen löytämiseen. Vetäjinä UP Partners valmentajat. Työnhakuku webinaarit järjestetään poikkeusaikaan keskiviikkoisin klo 15.00.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa