Johanna Vilmi

Yksilön hyvinvointi yrityksen menestystekijänä

Työnantajaorganisaatio on työntekijöidensä summa. Jokainen työntekijä vaikuttaa omalla tekemisellään ja olemuksellaan siihen, minkälainen työyhteisöstä muodostuu ja hyvinvoiva työyhteisö synnyttää taloudellista hyötyä kestävällä tavalla. Tässä webinaarissa pureudumme siihen, miten yksilö voi paremmin vastata työelämän haasteisiin ja mitä yritys siitä hyötyy. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Kun työntekijät voivat hyvin, voi yrityskin yleensä hyvin. Näin sen ainakin tulisi olla. Hyvinvoivat yksilöt tuottavat hyvinvoivan yhteisön ja hyvinvoiva yhteisö on tehokas ja tuottoisa. Kun ei tavoitella pikavoittoja työntekijöiden kustannuksella, lisääntyy suurella todennäköisyydellä myös työntekijöiden sitoutuminen työnantajaan ja työn luonne pitkäjänteistyy. Johanna Vilmin johdolla pohdimme sitä, miten yksilön hyvinvointi tarkemmin vaikuttaa yrityksen menestykseen ja miten siihen päästään ja miten siitä voidaan ottaa kaikki hyöty irti.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat voida paremmin, tehdä työtä paremmalla fiiliksellä ja menestyä

Haluat saada muut kuin sairauspoissaololuvut nousuun

Haluat että teidän organisaatiossanne sekä yksilö että yritys voi hyvin

Johanna Vilmi

Johanna työskentelee Heltin jäsenten ja asiakasyritysten hyvinvoinnin edistämiseksi työterveyspsykologina ja HR Coachina. Johannaa kiinnostaa erityisesti johtaminen eri tasoilla itsensä johtamisesta suuryritysten johtamiseen. Johtamisella ja organisaation kulttuurilla sekä rakenteilla on suuri merkitys yksilöiden ja yhteisötason hyvinvointiin, onnellisuuteen, työhön sitoutumiseen ja työtehokkuuteen. Työssään yrityselämän parissa Johanna hyödyntää myös eMBA-tutkinnon tuomaa osaamista ja ammentaa myös omista kokemuksistaan startup-yrittäjänä. Johannan vahvuutena on löytää yhdessä jäsenten kanssa omaan elämään sopivia luoviakin ratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia, työssä jaksamista ja tasapainoa hektisen arjen keskellä.

UP Heltti –webinaarit

Yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa