Kirsi Irrmann

Tunnista ja taklaa haitallinen stressi

Mitä stressi on ja onko se aina haitallista? Miten erottaa huono stressi hyvästä ja miten taklata niistä se haitallinen? Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Tässä webinaarissa paneudumme haitallisen stressin erottamiseen hyvästä, asioita ja niiden tekijöitä eteenpäin työntävästä stressistä. Stressi voi siis olla myös hyvää! Silloin se buustaa meitä jaksamaan kun deadlinet lähenevät ja antaa energiaa parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Se on lyhytaikaista ja ilmenee kun sitä tarvitsemme. Kun stressi muuttuu hyvästä huonoksi, se ei usein enää ole tilapäistä vaan jää päälle, ikään kuin kroonistuu, ja siitä palautuminen vaikeutuu. Se ei ole enää hyödyksi vaan alkaa olla haitaksi. Useimmilla meistä haitallinen stressi näkyy erilaisina oireiluina: väsymyksenä, ärtyisyytenä tai unohteluna. Tässä webinaarissa paneudutaan niihin keinoihin, millä nämä kaksi stressin muotoa voidaan erottaa toisistaan, miten huonoa voidaan ennaltaehkäistä ja miten sen kanssa opitaan pärjäämään.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat oppia erottamaan itsessäsi hyvän ja haitallisen stressin ilmenemispiirteet

Olet huomannut itsessäsi haitallisen stressin oireita ja haluat oppia taklaamaan ne

Kirsi Irrmann

Kirsi Irrmann toimii työterveyspsykologina Heltissä. Työssään hän nauttii ihmisten aidosta kohtaamisesta sekä yhdessä heidän kanssaan sopivien ratkaisujen etsimisestä ja löytämisestä työelämän ja yleensäkin elämän moninaisiin haasteisiin. Työssään Kirsi hyödyntää laajaa kansainvälistä kokemustaan henkilöstöhallinnon saralta. Hän on työskennellyt monentyyppisissä työyhteisöissä isoista monikulttuurisista organisaatioista pieniin perheyrityksiin. Tätä kautta hän tuntee monipuolisesti yritysmaailmaa ja sen arkea.

UP Heltti –webinaarit

Yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa