Katri Alitupa

Istumatyöläisen fyysinen hyvinvointi

Mitä Sinulle merkitsee hyvinvointi? Miten se vaikuttaa työhösi ja jaksamiseesi? Fyysisestä hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää kaikille, mutta erityisesti istumatyöläiselle, joka tarvitsee liikettä työstään palautumiseen. Tässä webinaarissaa liikkumisen ja aktiivisuuden puolestapuhuja Katri Alitupa pureutuu istumatyöläisen hyvinvoinnin edistämiseen. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Istumatyöläisen hyvinvointi on ajankohtainen teema, joka koskettaa todella suurta osaa koulu- ja työikäisistä. Fyysinen hyvinvointi on kaiken a ja o, jotta jaksamme arjessa ja pysymme työtä tekemään. Ja jotta voimme tehdä istumatyötä, tarvitsemme työpäiviemme lomaan tiettyjä asioita, liikettä. Tässä webinaarissa sukelletaan fyysisen hyvinvoinnin maailmaan ja annetaan konkreettisia vinkkejä siihen, miten me jokainen voimme itse parantaa hyvinvointia ja jaksamistamme työssä. Katri Alitupa peräänkuuluttaa työn tauottamista, sopivaa ergonomiaa ja asentojen vaihtelua työpäivän aikana. Pieniä, helposti toteutettavia asioita, jotka kuitenkin helposti unohtuvat ja pitäisi siksi saada rutiininomaisiksi työpäiviemme keskelle. Puhumme siis siitä, millä keinoin voimme itse ennaltaehkäistä istumatyöstä aiheutuvia haittoja.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Olet istumatyöläinen ja haluat parantaa omaa fyysistä jaksamistasi työssä

Jos olet itse valmis tekemään töitä oman jaksamisesi parantamiseksi

Katri Alitupa

Katri Alitupa on hyvinvointivalmentaja, joka johdattaa kuulijan tarkastelemaan kokonaisvaltaisesti omaa hyvinvointiaan ja löytämään muutostarpeet arjen pienistä askeleista. Työfysioterapeuttina Katri kannustaa yksilöitä ja yrityksiä liikkeen ja arjen aktiivisuuden lisäämiseen ja pyrkii löytämään kullekin sopivia keinoja motivaation säilyttämiseen. Katri uskoo, että kaikki liike on hyväksi ja ilon kautta tehty liikunta takaa parhaan lopputuloksen niin kehon kuin mielenkin hyvinvoinnille.

UP Heltti –webinaarit

Yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa