Johanna Vilmi

Motivaatio elämäntapamuutokseen

Jokainen meistä on joskus tehnyt päätöksen elämäntapamuutoksesta. Olemme päättäneet nukkua enemmän, syödä terveellisemmin, liikkua monipuolisemmin tai viettää enemmän aikaa itsellemme tärkeiden asioiden ja ihmisten parissa. Kuitenkin lihasmuisti on pitkä ja vanhat tavat syvällä meissä ja aika usein päädymme aloittamaan uuden elämän “heti ensi maanantaina”. Minkä täytyy olla toisin, jotta elämäntapamuutos onnistuu ja juurtuu meihin? Siitä Johanna Vilmi kertoo meille tässä webinaarissa. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Tässä webinarissa työterveyspsykologi Johanna Vilmi johdattelee meitä pysyvän elämäntapamuutoksen saloihin. Mitkä ovat ne ratkaisevat asiat ja perusteet, mitkä vievät meidät pois pikadieeteistä kohti pysyvästi terveellistä ruokavaliota tai estävät meitä hyvän startin jälkeen palaamasta lenkkipolulta sohvannurkkaan. Johannan kanssa pohdimme muun muassa sitä, millä tavalla arvot vaikuttavat motivaation taustalla, ja voiko ihminen itse vaikuttaa näihin niin, että ne paremmin tukisivat meitä päätöksissämme. Aloitus saattaa usein olla lupaava, mutta vanhat tavat palaavat helposti, kun ote herpaantuu. Miten motivaatiota pidetään yllä siinä kaikista haastavimmassa tilanteessa kun uusia tapoja vielä harjoitellaan eivätkä ne ole vielä rutinoituneet?

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Jos haluat tänä syksynä tehdä elämäntapamuutoksen ja pysyä siinä

Jos olet aloittanut “uuden elämän” kymmeniä kertoja, mutta kerta toisensa jälkeen palannut vanhoihin kaavoihin

Johanna Vilmi

Johanna työskentelee Heltin jäsenten ja asiakasyritysten hyvinvoinnin edistämiseksi työterveyspsykologina ja HR Coachina. Johannaa kiinnostaa erityisesti johtaminen eri tasoilla itsensä johtamisesta suuryritysten johtamiseen. Johtamisella ja organisaation kulttuurilla sekä rakenteilla on suuri merkitys yksilöiden ja yhteisötason hyvinvointiin, onnellisuuteen, työhön sitoutumiseen ja työtehokkuuteen. Työssään yrityselämän parissa Johanna hyödyntää myös eMBA-tutkinnon tuomaa osaamista ja ammentaa myös omista kokemuksistaan startup-yrittäjänä. Johannan vahvuutena on löytää yhdessä jäsenten kanssa omaan elämään sopivia luoviakin ratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia, työssä jaksamista ja tasapainoa hektisen arjen keskellä.

UP Heltti –webinaarit

Yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa