Sirpa Boman

Treenaamisen ohjelmoiminen hektiseen työarkeen

Kuinka monta kertaa olet uudella innolla aloittanut liikunnallisemman elämän? Ja kuinka monta kertaa innostuksesi on lopahtanut työn ja elämän kiireiden täyttäessä aikataulusi? Treenaamiseen sitoutuminen vaatii ajan ja ajatusten rutiinien ravistelua. Tule mukaan webinaariin kuulemaan Sirpan konkreettiset vinkit ja parhaaksi todetut käytännöt siitä, miten säilyttää liikuntamotivaatio ympäri vuoden. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Kuinka yhdistää liikunta kiireiseen arkeen? Kun arjessa on jatkuvasti sata rautaa tulessa, on helppo nipistää siitä kuuluisasta omasta ajasta ja jättää muun muassa liikunta. Liikunta kuitenkin on yksi niistä peruspilareista, joka pitää energiatasomme korkealla ja auttaa jaksamaan. Miten siis saada mahdutettua edes vähän liikettä jokaiseen päivään? Välillä liikunnan ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen onnistuu paremmin ja välillä huonommin, mutta lannistua ei pidä, vaan tehdä hyvistä valinnoista ja itsensä vaalimisesta tapa. Sirpa haluaa auttaa meitä onnistumaan ja antaa vinkkejä siihen, miten itsestään saa pidettyä hyvää huolta, myös niinä kiireisinä aikoina ja vuosina.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Tarvitset apua liikunnallisen elämäntavan ylläpitämiseen kaiken kiireen keskellä

Haluat saada vinkkejä siihen, miten yhdistää liikunta saumattomasti osaksi arkeasi

Sirpa Boman

Sirpa on yksi Heltin iloisista työfysioterapeuteista, joka on tehnyt pitkän uran fysioterapeuttina sekä toiminut erilaisissa työtehtävissä myös liikunta-alalla. Hänen intohimonsa on tsempata ihmisiä liikkeelle ja liikkumaan unohtamatta jokaisen sen hetkistä elämäntilannetta. Sirpa elää itse tällä hetkellä kiireistä ruuhkavuosiarkea, joten ymmärtää omastakin kokemuksestaan, kuinka tärkeää kiireen keskelläkin on pitää itsestään huolta. Liikuntahan ei ole pelkästään hyväksi keholle vaan myös mielelle. Sirpa uskoo, että jokaiselle löytyy sopiva tapa liikkua - toinen saa kiksit määrätietoisesta thriathlon harjoittelusta kun taas toinen rakastaa samoilla metsissä.

UP Heltti –webinaarit

Yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa