Jaakko Sahimaa

Ajan ja arjen hallinta

Tuntuuko että arki on välillä yhtä kaaosta, eikä aika tunnu riittävän mihinkään? Työ vie paljon aikaa ja on tärkeää sinulle, kotona haluat olla läsnä ja ystävyyssuhteistakin pitäisi ehtiä pitää huolta! Työterveyspsykologi Jaakko Sahimaa antaa tässä webinaarissa vinkkejä ja tukea ajan ja arjen hallintaan! Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Työssään työterveyspsykologina Jaakko Sahimaa käsittelee sekä yksilö- että organisaatiotasolla ajan hallintaan liittyviä haasteita. Kun puhutaan ajan ja arjen hallinnasta, puhutaan teemasta, joka tavalla tai toisella koskee meitä kaikkia. Maailma on täynnä keskeneräisyyksiä ja aina riittäisi asioita työstettäväksi, mutta miten pitää tekeminen kontrollissa niin, ettei hallinnantunne katoa? Hallinnantunne on keskeinen tarve meillä ihmisillä: meidän täytyy saada tuntea, että elämämme ja päätökset pysyvät omissa käsissämme eivätkä lipsu jonnekkin hallitsemattoman puolelle. Tässä webinaarissa pääsemme oppimaan, mitä kautta ja millä omilla toimillamme pystymme hallinnan tunnetta lisäämään. Mitkä ovat ne keskeiset keinot, joilla voimme arkityössämme ja ylipäätään elämässä hallinnantunnetta kasvattamaan.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Sinusta tuntuu, että arki ei enää ole omissa käsissäsi

Haluat saada käytännön neuvoja oman hallinnantunteesi lisäämiseen alan ammattilaiselta ja psykolgoilta

Jaakko Sahimaa

Jaakko Sahimaa on nuori ja innovatiivinen psykologi, jonka missiona on tehdä suomalaisesta työelämästä entistä mielekkäämpää ja merkityksellisempää. Jaakko on tutkinut työn merkityksellisyyden teemaa vuosien ajan ja osaamisensa pohjalta Jaakko haluaa auttaa yksilöitä ja organisaatioita kohti kukoistusta. Itselleen merkityksellisen mission löytäminen on Jaakon mukaan keskeinen osa yksilön ja organisaation menestystä. Heltissä Jaakko vastaa psykologitoiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista sekä auttaa päivittäin työssään ihmisiä löytämään itselleen entistä terveempiä ja tehokkaampia tapoja tehdä työtään mm. tarjoamalla konkreettisia työkaluja ajan ja arjen hallintaan.

UP Heltti –webinaarit

Yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa