Heli Rautjärvi

Elätkö arvojesi mukaista elämää?

Elätkö arvojesi mukaisesti? Pysähdytkö välillä miettimään teetkö työssäsi asioita, jotka tukevat henkilökohtaisia arvojasi? Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologina ja hyvinvointivalmentajana Heli peräänkuuluttaa kaikille niin arjen työssään kuin tässä webinaarissaan omien arvojensa mukaista elämää. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Tässä webinaarissa Heli Rautajärvii paneutuu arvojen mukaiseen elämään. Arvot ovat asioita, joita pidetään tärkeinä ja on tutkittu juttu, että ihmiset viihtyvät paremmin sellaisten asioiden parissa ja suoriutuvat myös paremmin, kun tekevät omien arvojensa mukaisia asioita. Tiedämmekö yleensä ylipäätään mitä arvoja meillä on, pysähdymmekö kuuntelemaan omaa sisäistä ääntämme, vai toteutammeko muiden haaveita ja tavoitteita, muiden arvojen pohjalta? Webinaarissaan Heli haastaa kuulijat pohtimaan omia arvojaan ja sitä, mikä itselle on tärkeää. Mitkä ovat niitä draivereita, mitkä omassa elämässä pistävät tekemään töitä ja suoriutumaan mahdollisimman hyvin.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Jos tuntuu, että vauhtia on välillä liikaa etkä enää tiedä teetkö itsellesi oikeita asioita

Jos haluat pysähtyä pohtimaan omia arvojasi

Jos tuntuu, että olet tämän asian kanssa yksin

Et ole! Moni pohtii samoja asioita, ja niitä kannattaa pohtia myös yhdessä!

Heli Rautjärvi

Heli on hyvinvointivalmentaja, joka liputtaa oman näköisen elämän puolesta. Joku viisas on sanonut, että omat arvonsa voi tarkistaa kalenterista - tärkeinä pitämillemme asioille löytyy aina aikaa. Työterveyspsykologina sekä työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologina (PsL) Heli haastaakin niin yksilöitä kuin yhteisöjä pohtimaan omia arvojaan ja omia päivittäisiä valintoja arvojen ilmentyminä. Heltin arvoista Heli kokee edustavansa eniten hehkua - Helillä on halu ja kyky säteillä hyvinvointia ja energiaa ympärilleen, pokkaa, tarmoa ja lempeä unohtamatta.

UP Heltti –webinaarit

Yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa