Tanja Lappi

Käytä aivojasi oikein

Moni joutuu omaksumaan töissä nykyään joka päivä jotain uutta. Työelämässä aikataulut ovat tiukentuneet ja työtehon vaatimukset kasvaneet. Aivomme joutuvat käsittelemään valtavaa informaation määrää, tietokoneohjelmat vaihtuvat, sähköpostitulva vaatii jatkuvaa huomiota, Facebook Messenger piippaa ja kännykkä soi. Aivojen suojeleminen on tärkeä uusi taito, jonka opit tässä webinaarissa! Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Ergonomia on kaikille toimistotyöntekijöille tuttu asia, mutta nyt on entistä enemmän alettu puhua myös aivoergonomian merkityksestä. Aivoergonomiassa on kyse siitä, että pitäisi kiinnittää enemmän huomiota työn tekemisen tapoihin. Kiire ja keskeytykset aiheuttavat aivoillemme stressiä aivan kuin fyysinen ponnistelu rasittaa kehoamme.

Kun aivomme ponnistelevat jatkuvan paineen alaisena ja samalla joutuvat reagoimaan haitallisiin keskeytyksiin, näkyy se työkyvyssä. Muistimme ja keskittymiskykymme heikkenevät. Sanat menevät puheessa sekaisin ja tunnemme väsymystä. Pitkäkestoisena aivojen ylirasitus voi johtaa työuupumukseen ja masennukseen.

Suomi on edelläkävijä aivoergonomiatutkimuksessa. Tutkimusten mukaan tiedämme jo millaiset toimenpiteet suojelevat aivoja “ylikuumenemiselta” ja auttavat aivojamme toimimaan tehokkaasti. Tässä webinaarissa Tanja antaa useita vinkkejä, joiden avulla voit säädellä aivojesi kuormittumista omassa arjessasi.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Koet aivojasi kuormittavia tilanteita usein omassa työssäsi

Ja haluat juurruttaa arkeesi hyviä, uusia rutiineja, joiden avulla suojelet aivojesi optimaalista toimintakykyä.

Olet huolehtinut fyysisestä ergonomiastasi, mutta aivoergonomia on sinulle uusi näkökulma

Tutustu tutkitusti toimiviin menetelmiin, joiden avulla myös aivosi jaksavat paremmin työpäivän alusta loppuun saakka.

Työhösi kuuluu paljon keskeytyksiä tai yhtäaikaisia tehtäviä

Tuunaa työpäivääsi tai -viikkoosi lepohetkiä, jotka antavat aivoillesi mahdollisuuden levätä.

Tanja Lappi

Tanja Lappi on yksi Heltin perustajista ja tunnetaan työterveyden alalla räväkkänä ravistelijana ja innovaattorina. Tanja on pidetty puhuja, jonka intohimona on nostaa suomalaisten tuottavuutta paremmalla unella. Työterveyspsykologina hänellä on myös toinen intohimo, joka liittyy aivojen terveyteen ja järkevämpään työn tekemisen. Tanja on coachannut tuhansia ajatustyöläisiä työhön, jaksamiseen ja työssä suoriutumiseen liittyvissä asioissa. Tanja on koko työhistoriansa läpi ollut mukana kehittämässä, rakentamassa ja tuottamassa asiantuntijapalveluita. Heltin arvoista Tanjassa on ehdottomasti eniten pokkaa, mutta myös muut arvot (lempi, tarmo, hehku) ilmenevät päivittäisessä toiminnassa. Tanjan motto elämässä on "kaikki asiat, joista olen uskaltanut unelmoida, olen toteuttanut".

UP Heltti –webinaarit

Yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa