Tanja Lappi

Ajatustyöläisen uni

Heräätkö virkeänä aamuisin? Säilytätkö hyvän vireystilan ja rentouden läpi päivän vai alkaako väsymys ja hampaiden kiristely vaivaamaan viimeistään kotimatkalla töistä? Webinaarissa tutkitaan unen vaikutusta palautumiseen sekä mielen ja kehon hyvinvointiin. Saat apua uneen liittyvien muutosaskeleiden tekemiseen mm. konkreettisilla unen huollon vinkeillä. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Kuormitamme aivojamme nykytyössä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Nukkuminen palautumisen mahdollistajana on ensiarvoisen tärkeää. Aivot eivät ole kone, jotka voi noin vain sammuttaa, vaan ne tarvitsevat aikaa ja ennen kaikkea lepoa, laiskottelua, palautuakseen.

Usein uni on kuitenkin se elämän osa-alue, josta nipistetään kaiken muun edestä. Tanja Lappi on suuri hyvien yöunien puolestapuhuja, jonka mukaan johtajat voidaan laittaa paremmuusjärjestykseen yöunien pituuden ja laadun perusteella. Hyvä uni tuottaa empatiakykyä ja empatiakyky on äärimmäisen tärkeä ominaisuus missä vain kanssakäymisessä, mutta etenkin johtajien suhtautumisessa alaisiinsa.

Koska tutkimusten mukaan joka neljännes suomalainen kokee nukkuvansa joko liian vähän tai huonosti ja työikäiset nukkuvat vähiten ja kärsivät eniten unihäiriöistä, järjesti Heltti-tiimi alkuvuodesta 2017 nukkumishaasteen somessa. Haaste osoittautui todella suosituksi ja sai mukaan satoja ihmisiä. Tanjalla siis todella on uniasiat hallussa! Tule mukaan webinaariin kuuelmaan lisää!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat ymmärtää miten hyvä uni vaikuttaa hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti

Haluat oppia nukkumaan paremmin

Tanja Lappi

Tanja Lappi on yksi Heltin perustajista ja tunnetaan työterveyden alalla räväkkänä ravistelijana ja innovaattorina. Tanja on pidetty puhuja, jonka intohimona on nostaa suomalaisten tuottavuutta paremmalla unella. Työterveyspsykologina hänellä on myös toinen intohimo, joka liittyy aivojen terveyteen ja järkevämpään työn tekemisen. Tanja on coachannut tuhansia ajatustyöläisiä työhön, jaksamiseen ja työssä suoriutumiseen liittyvissä asioissa. Tanja on koko työhistoriansa läpi ollut mukana kehittämässä, rakentamassa ja tuottamassa asiantuntijapalveluita. Heltin arvoista Tanjassa on ehdottomasti eniten pokkaa, mutta myös muut arvot (lempi, tarmo, hehku) ilmenevät päivittäisessä toiminnassa. Tanjan motto elämässä on "kaikki asiat, joista olen uskaltanut unelmoida, olen toteuttanut".

UP Heltti –webinaarit

Yhteistyössä Heltti Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa