Krista Kohtakangas

Armollisuus armottoman kiireen keskellä

Tulosta, tulosta, tulosta, on pakko tehdä tulosta. Työelämä vaatii työntekijältä yhä enemmän. Kovat tulostavoitteet, jatkuvat muutokset ja työnantajan muut odotukset saavat sinut vaatimaan itseltäsi aina enemmän ja enemmän. Ymmärrät työtovereidesi väsymisen ja virheet, mutta itseäsi kohtaan olet armoton. Tuloksena loppuunpalaminen. On keino sen välttämiseksi, ja se on armollisuus itseään kohtaan. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Vaaditko itseltäsi liikaa? Työssä on oltava supertekijä ja kotona sinua odottaa supervanhemman rooli? Mitä jos opettelisit olemaan vähemmän super ja suhtautuisit armollisemmin itseesi. Webinaarin aikana saat välineitä itsesi johtamiseen ja pääset askeleen lähemmäs myötätuntoa itseäsi kohtaan. Tulet huomaamaan, että mieltä voi jumpata aivan kuten body fitness -intoilija pumppaa lihaksiaan. Positiivisen psykologian keinoin opit rakastamaan itseäsi ja uskot riittävän hyvän riittävän. Kaikki arjen ja työelämän suorittajat hyötyvät tästä webinaarista

Superminästä riittävään minään

Hyvä, parempi, paras. Todellinen superminä! Mitä jos opettelisitkin olemaan riittävän hyvä ja suhtautumaan itseesi lempeydellä? Lempeys itseäsi kohtaan varjelee sinua myös työuupumukselta ja opit säätelemään omaa energiaasi. Jokainen tekee virheitä, tarvitsee välillä muiden apua ja tarvitsee rentoutusta. Opettele sanomaan EI, opettele olemaan armollinen itsellesi. Opi olemaan ok - ei aina se paras!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Tunnustat olevasi supersuorittaja

Haluat nauttia enemmän elämästä

Kaipaat oravanpyörääsi muutosta

Krista Kohtakangas

Krista on hallintotieteen maisteri ja työn armollisuuden väitöskirjatutkija. Kristalla on missiona lisätä ihmisten hyvinvointia ja kokemuksia siitä, että heillä on mahdollisuus vaikuttaa elämänsä kulkuun! Krista haluaa auttaa ihmisiä oivaltamaan, miten lisätä mielekkyyttä ja joustavuutta omaan työhön. Kristan into ja palo muiden auttamiseen ei jää takuulla keneltäkään huomaamatta. Tämä daami kerää kehuja ympäri Suomen!

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa