Salli Joutsenoja

Onnistu työhaastattelussa

Työnhakupaperit ja someprofiilit kunnossa, ja olet saanut kutsun työhaastatteluun! Miten hoitaa työpaikka kotiin nyt?

Kaiken a ja o on hyvä valmistautuminen. Kun tunnet oman osaamisesi ja olet tutustunut hakemaasi organisaatioon, on Sinun helpompi keskittyä olemaan oma itsesi haastattelutilanteessa ja myymään ammattitaitosi haastattelijalle. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Sveitsiläisen tutkimuksen mukaan haastattelussa onnistuvat parhaiten ne, jotka harjoittelevat haastattelutilannetta! Tutkimuksessa haastatteluharjoituksesta tehtiin mahdollisimman todentuntuinen ja hakijat harjoittelivat haastattelukysymyksiin vastaamista kolme kertaa. Tulokset heidän työllistymisessään olivat huikeita. Harjoitus tekee siis mestarin myös haastattelussa!

Kuinka haastattelutilanteeseen sitten kannattaa harjoitella? Miten luodaan positiivinen ensivaikutelma? Miten taklataan kiperä kysymys omista heikkouksista? Ja millä tavalla tuodaan esille omat vahvuudet? Millaisia kysymyksiä hakijan kannattaa esittää? Mitkä muut asiat vaikuttavat valintatilanteessa? Näihin kysymyksiin perehdymme webinaarissa, jotta sinä voit loistaa tulevissa haastattelutilanteissa!

Haastattelu on vuorovaikutustilanne, jossa parhaimmillaan kohtaavat kaksi tasaveroista neuvottelukumppania. Työnhakijana sinä olet arvioinnin kohteena, mutta samalla sinun on hyvä miettiä mielessäsi, onko työtehtävä ja organisaatio sinulle sopiva. Haastattelun tavoitehan on varmistaa, että työtehtävään löytyy sopivin henkilö ja henkilölle mielekäs työ.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat parhaat mahdolliset eväät seuraavaan työhaastattelu tai -neuvottelutilanteeseen

Poimi vinkit valmistautumiseen ja harjoittele niiden avulla ennen seuraavaa haastattelutilannetta.

Koet haastattelutilanteen jännittäväksi ja epäilet jännityksen vaikuttavan negatiivisesti siihen miten sinua arvioidaan

Käymme läpi miten haastattelun herättämää jännitystä voi lieventää ja käsitellä, jotta haastattelun keskipisteessä olisi osaamisesi ja soveltuvuutesi haettuun tehtävään.

Haluat olla varma, että haastattelun aikana teet kaikkesi rakentaaksesi siltaa osaamisesi ja työnantajan tarpeen välille

Opi ohjaamaan haastattelua niin, että keskustelun aikana ehdit perustella miksi juuri sinä olet paras ja innokkain henkilö tehtävään.

Salli Joutsenoja

Salli on yrittäjä, filosofian maisteri ja ammatillinen opettaja. Työnhaun eri vaiheiden sekä HR:n ja esimiestyöskentelyn monet haasteet ovat tulleet Sallille tutuiksi työvuosina henkilöstövuokrausyrityksissä. Näistä kokemuksista Salli ammentaa webinaareissaan ja valmennuksissaan. Sallin intohimo on saada ihmiset löytämään omat vahvuutensa ja mielenkiinnonkohteensa, ja saada heidät näin aktiiviseksi sekä mielekkäästi ja joustavasti mukaan työelämään.

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa