Heidi Viljamaa

Tuunaa työpäiväsi kohti optimaalista flowta

Vietämme työn ääressä suurimman osan valveillaolo-ajastamme. Miten varmistamme, että se aika energisoi meitä? Miten voimme lisätä virtauskokemuksia omassa työssämme? Webinaari tarjoaa vinkkejä oman työn tuunaamiseen pienin askelin, joiden vaikutus voi olla yllättävän suuri. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Milloin viimeksi sait nauttia virtauskokemuksesta työsi ääressä? Virtauskokemuksessa eli flow-tilassa kohoat hetkeksi arjen yläpuolelle, koska työsi on niin innostavaa, että uppoudut siihen täysillä. Virtauskokemusta kuvaavat mm. äärimmäinen keskittyminen, ajantajun kadottaminen, selkeys, rauhallisuus ja vahva sisäinen motivaatio. Tällaisella hetkellä työn tekeminen itsessään on palkitsevaa.

Kun koemme virtausta, työnteko sujuu ja tuloksia syntyy. Tiimityössä energiamme tarttuu myös muihin läheisiin työkavereihin ja koko tiimi syttyy tekemään yhdessä hyvää työtä.

Työn tuunaus sopii meistä jokaiselle. Se on helppoa, vaivatonta ja vahvistavaa. Voit muuttaa jonkun pienen kohdan aamurutiineissasi, työmatkassasi tai siinä mitä teet ensimmäisenä, kun saavut työpaikalle tai työsi ääreen. Työtä voi tuunata myös niin, että kohtaat tutut ihmiset päivän aikana uudella tavalla. Näin saatat löytää uusia puolia ihmisistä, jotka luulit tuntevasi.

Työn tuunausta voi harjoittaa myös yhdessä työkavereiden kanssa. Yhdessä tehdyt kokeilut voivat kohottaa fiilistä vielä enemmän kuin oman työnkuvan tuunaus. Tuunaamalla työtä koko tiimi voi löytää parempia tapoja toimia itseohjautuvasti ja samalla hitsautua yhteen hauskojen kokeilujen ja yhteisten onnistumisten kautta.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Tiedät miltä työn virtaus tuntuu ja haluat elämääsi enemmän virtauskokemuksia

Haluat tutkia syvemmin missä ja milloin virtaus tempaa sinut mukaasi, jotta voit muokata työnkuvaasi (tai elämääsi) sen mukaan.

Turhaudut ajoittain työsi rutiininomaisuuteen ja tuttujen tehtävien toistamiseen

Haluat löytää uusia näkökulmia piristämään omaa arkeasi ja tuttua työnkuvaasi.

Mietit työuraasi pitkänä jatkumona ja haluat kehittyä tavalla, joka pitkällä tähtäimellä lisää virtauskokemuksiasi

Vuosi on lyhyt aika optimoida oma työnkuva, mutta viidessä tai kymmenessä vuodessa suuretkin muutokset ovat täysin realistisia!

Heidi Viljamaa

Heidi on 17 vuoden yrittäjäuransa aikana perustanut kaksi yritystä ja toiminut yritysten johtotehtävissä, toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Kansainvälinen ohjelmistoyritys UP Tools on kehittänyt työvälineitä mm. Oikotielle, Monsterille, Career Innovation Companyn kautta lukuisille monikansallisille yrityksille sekä kotimaassa johdon konsulteille (Pentti Sydänmaanlakka, Helena Åhman ja Ria Parppei). Ohjelmistoyrityksessä Heidin johtamistyö on ollut yrittäjäverkoston johtamista. Kotimaisen valmennusyrityksen UP Partnersin toiminnassa Heidi on toiminut esimiehenä sekä palkatuille että yrittäjänä toimiville verkostovalmentajille.
Heidi valmentaa yritysten henkilöstöä, ammattiliittojen jäseniä sekä opiskelijoita. Heidi on psykologi, joka on tehnyt kandin tutkintonsa Yhdysvalloissa ja maisterin opinnot työ- ja organisaatiopsykologian alalta Joensuun yliopistossa, jossa hän myös jatko-opiskelijana. Heidi on asunut Yhdysvalloissa 6 vuotta ja lyhyempiä aikoja Sveitsissä ja Englannissa.

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa