Susan Calonius

Miten tuotteistat itsesi

Brändi, joka on uskottava, haluttava ja kiinnostava? Työnhaussa, asiakashankinnassa ja verkostoitumisessakin pärjää se, joka osaa tuotteistaa itsensä ja markkinoida tuotettaan. Tuotteistamalla autat kohderyhmääsi ymmärtämään mitä lisäarvoa juuri sinusta on. Webinaarissa paneudutaan markkinoivan brändin luomiseen ja markkinointimateriaaliin. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Brändäys -osaaminen näkyväksi. Asiantuntijabrändäyksessä et tuotteista itseäsi, vaan oman osaamisesi! Miten tehdä osaamisesta näkyvää ja mitä on asiantuntijabrändin takana? Opit webinaarin aikana brändäyksen aakkoset.

Brändäyksen ABC

Mikäli haluat tulla nähdyksi keltaisen lehdistön sivuilla, tämä webinaari ei sovi sinulle. Webinaarissa keskitytään asianntuntijabrändiin. Mikä on tuotteesi? Miten ja missä kanavissa on helpoin aloittaa oma brändäys. Brändäyksen tavoitteena on saada näkyvyyttä osaamisellesi. Keinot on monet!

Miksi brändäys?

Työelämä muuttuu pirstaleisemmaksi ja DemosHelsigin Työ 2040-raportissa ennustetaan tulevaisuudessa olevan mahdollisesti taipuisia puurtajia, jotka siirtyvät kettärästi projektista toiseen eri organisaatioiden välillä. Siirtymistä helpottaa osaamisesi tunnistettavuus jo nyt ja vielä enemmän tulevaisuudessa. Turvaa tulevaisuutesi - Opi brändäys!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Mietit miten saada lisää näkyvyyttä osaamisellesi

Brändäys herättää agressiosi -tutustu ennen tyrmäämistä

Susan Calonius

Susanilla on takanaan lähes 10 vuoden kokemus uravalmentajana ja metsästäjänä toimimisesta. Metsästäjänä hän käyttää välillä ravisteleviakin otteita, jotta asiakkaat ja kuulijat onnistuvat metsästämään oman piilevän potentiaalinsa ja kanavoimaan sen käyttöönsä. Susan on teologi, jonka voisi kuvitella opiskelleen kaupallistakin alaa - tulosta nimittäin tulee! Koulutuksissaan ja henkilökohtaisissa valmennuksissa hän ei luovuta - eikä anna asiakkaan luovuttaa, ennen kuin tavoite on saavutettu. Usein tuo tavoite on THE työpaikka! Konetta Susanista ei kuitenkaan saa, sillä hänen sydämensä sykkii erittäin vahvasti ja hän todella tekee sitä mitä rakastaa. Susanin tavoitteena on tulla kutsutuksia presidentin linnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun saannin syynä olisi ehdottomasti: Suomen ansioitunein metsästäjä!

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa