Susan Calonius

Piilotyöpaikan löytäminen

Tuottaako työnhakusi tulosta? Sitran tutkimuksen mukaan 80% avoinna olevista tehtävistä on piilossa. Työnhakukonsultit ja media kannustavat työnhakijoita etsimään piilotyöpaikkoja. Käsite on kyllä kaikille tuttu, mutta mistä ja miten niitä piilotyöpaikkoja OIKEASTI ja KONKREETTISESTI etsitään? Webinaarin aikana saat apua siihen, mistä piilotyöpaikkojen metsästysretkesi voi alkaa ja miten valmistautua siihen. Webinaarin jälkeen osaat luoda kontaktilistan ja tiedät miten piilotyöpaikkoja lähestyä. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Piilotyöpaikka - mistä löydän sinut? Paljon puhetta. Ei toimi. Kokeiltu on. Piilotyöpaikkoja ei metsästetä räiskintämetodilla, vaan metsästykseen tarvitaan tiukkaa toimintasuunnitelmaa ja kohdennusta. Mitä myyt? Kenelle myyt? Miten myyt? Kysymyksiä, joihin osaat vastata webinaarin jälkeen.

Mitä myyt?

Piilotyöpaikkaa on mahdotonta metsästää ellet tunnista omaa osaamistasi. Sinun on tunnettava “tuotteesi”. Saat konkreettisia apuvälineitä osaamisesi tunnistamiseen. Mikäli tuote on jo hyvin hallussa, hyvä. Keskity kenelle ja miten teemoihin.

Kenelle myyn?

Mistä löydän piilotyöpaikkojen tarjoajat? Kanavia on kymmeniä. Webinaarin vetäjän käytännössä toimivaksi testatut kanavointi-ideat ovat vapaasti kuulijoiden varastettavissa, hyödynnä itsellesi sopivin tapa piilotyöpaikkojen tarjoajien etsintään.

MIten myyn?

Kylmäsoitto -Paniikki. En tahdo. Ei hätää, saat skriptin kylmäsoittojen tekoon. Parasta on kuitenkin se, että kylmäsoitot eivät ole ainoa myyntitapa, vaan myyntiä tapahtuu yhä useammin sosiaalisen median kautta. Toki myös perinteisempi markkinointikirje on löytänyt kannattajansa.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Mietit miten metsästää piilotyöpaikkoja tehokkaasti

Mietit miten myydä osaamistasi mahdollisille työnantajille

Susan Calonius

Susanilla on takanaan lähes 10 vuoden kokemus uravalmentajana ja metsästäjänä toimimisesta. Metsästäjänä hän käyttää välillä ravisteleviakin otteita, jotta asiakkaat ja kuulijat onnistuvat metsästämään oman piilevän potentiaalinsa ja kanavoimaan sen käyttöönsä. Susan on teologi, jonka voisi kuvitella opiskelleen kaupallistakin alaa - tulosta nimittäin tulee! Koulutuksissaan ja henkilökohtaisissa valmennuksissa hän ei luovuta - eikä anna asiakkaan luovuttaa, ennen kuin tavoite on saavutettu. Usein tuo tavoite on THE työpaikka! Konetta Susanista ei kuitenkaan saa, sillä hänen sydämensä sykkii erittäin vahvasti ja hän todella tekee sitä mitä rakastaa. Susanin tavoitteena on tulla kutsutuksia presidentin linnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun saannin syynä olisi ehdottomasti: Suomen ansioitunein metsästäjä!

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa