Krista Kohtakangas

Itsetuntemus – huijarisyndrooman taklaus

Lukion päättötodistuksen keskiarvo kiitettävä ja jatko-opinnotkin näyttävät sujuneen erinomaisesti, jos todistukseesi on uskomista. Työelämässäkin sinua on kehuttu, mutta pian jäät aivan varmasti kiinni siitä, että kaikki tai osa osaamisestasi paljastuukin huijaukseksi. Ajattelet, että todistuksen hyvät arvosanat ovat vain hyvää tuuria ja jossain vaiheessa osaamattomuutesi paljastuu kaikille. Mikäli nämä ajatukset ovat sinulle tuttuja, kärsit huijarisyndroomasta. Tule mukaan webinaariin ja opi luottamaan osaamiseesi! Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Huijarisyndrooma on ajatusvääristymä, joka vaivaa erityisesti työuransa alkumetreille olevia korkeastikoulutettuja. Osa kärsii oireista eläkeikään asti - huolehdi, ettet sinä ole yksi heistä. Tartu härkää sarvista ja taklaa huijarisyndrooma!

Mikä ja miksi on huijarisyndrooma?

Webinaarissa kuulet huijarisyndrooman otollisimmat syntyhetket. Saat vastauksia siihen, miksi sinä saatat kärsiä tästä ajatusvääristymästä. Mikäli syndrooma on sinulle uusi tuttavuus, kuulet webinaarissa lisää.

Miten taklata?

Parasta huijarisyndroomassa on ehdottomasti se, että sinä voit voittaa sen! Voittaminen vaatii treeniä. Ilman treeniä tuloksia syntyy harvoin. Webinaarissa saat vinkkejä treenisuunnitelmasi tekoon ja koko huijarisyndroomaan taklaukseen.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Sinusta tuntuu, ettet oikeasti osaakaan asioita, olet vain huijannut muut uskomaan itseesi

Haluat tyrmätä huijarisyndrooman

Toimit esimiehenä ja kaipaat vinkkejä alaisesi syndrooman tuhoon!

Krista Kohtakangas

Krista on hallintotieteen maisteri ja työn armollisuuden väitöskirjatutkija. Kristalla on missiona lisätä ihmisten hyvinvointia ja kokemuksia siitä, että heillä on mahdollisuus vaikuttaa elämänsä kulkuun! Krista haluaa auttaa ihmisiä oivaltamaan, miten lisätä mielekkyyttä ja joustavuutta omaan työhön. Kristan into ja palo muiden auttamiseen ei jää takuulla keneltäkään huomaamatta. Tämä daami kerää kehuja ympäri Suomen!

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa