Susan Calonius

LinkedIn profiilin päivittäminen

LinkedIn profiili tehty kaikkien oppien mukaisesti? Juuri kun pääsit sisälle LinkedIn:n maailmaan keksi LinkedIn päivittää jälleen sivustonsa. Mitä minä nyt teen? Saatat myös haluta LinkedIn herättävän rekrytoijien tai potentiaalisien asiakkaidesi mielenkiinnon. Tule oppimaan ja oivaltamaan miten otat LinkedIn:stä hyödyn irti ja miten teet sen pienillä päivityksillä. Sopii myös niille, jotka ovat vasta tutustumassa LinkedIn maailmaan. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

LinkedIn päivittää sivujaan useamman kerran vuodessa. Käyttäjille tämä luo uusia mahdollisuuksia, mutta myös tuskaa. Tuskaa siitä, että jälleen olisi oltava perillä miten jokin uusi toiminto toimii tai mistä löydän sen vanhan toiminnon. Päreesi saattavat palaa myös kun kukaan ei vilkaise profiilisiasi! EI katsojia, ei kontaktipyyntöä. Tule mukaan ja luo houkutteleva profiili.

Mitä haluat

Mikä on LinkedIn profiilisi tarkoitus? Haetko lisää kontakteja, asiakkaita vai kenties työpaikkaa. Pohdi käyttötarkoituksesi ja siirry sen jälkeen tekoihin. Webinaarin avulla saat konkreettisia vastauksia miten.

Houkutteleva profiili

LinkedIn:ssä pelataan sekä osaamiseen liittyvillä asiasanoilla että markkinoivalla tekstillä. Paketti on hyvä olla kasassa ja huolella tehty, mikäli haluat osaamisesi näkyvän tai muiden kiinnostuvan osaamisestasi. Ei abstraktia, vaan tiukkaa konkretiaa!

Verkostoitumisen mahtipaikka

LinkedIn:ssä sinulla on kansainvälinen miljoonayleisö heti tavoitettavissa. Käytä LinkedIn:ä tehokkaasti verkostoitumiseen. Löydä aktiiviset keskusteluryhmät, hyödynnä blogia ja pidä itsesi aktiivisena!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat nähdä mitä tarjottavaa LinkedIn:llä on sinulle?

Olet jo kokeillut LinkedIn:ä - Heikoin tuloksin

Mietit pitäisikö vai ei? Ehdottomasti pitää!

Susan Calonius

Susanilla on takanaan lähes 10 vuoden kokemus uravalmentajana ja metsästäjänä toimimisesta. Metsästäjänä hän käyttää välillä ravisteleviakin otteita, jotta asiakkaat ja kuulijat onnistuvat metsästämään oman piilevän potentiaalinsa ja kanavoimaan sen käyttöönsä. Susan on teologi, jonka voisi kuvitella opiskelleen kaupallistakin alaa - tulosta nimittäin tulee! Koulutuksissaan ja henkilökohtaisissa valmennuksissa hän ei luovuta - eikä anna asiakkaan luovuttaa, ennen kuin tavoite on saavutettu. Usein tuo tavoite on THE työpaikka! Konetta Susanista ei kuitenkaan saa, sillä hänen sydämensä sykkii erittäin vahvasti ja hän todella tekee sitä mitä rakastaa. Susanin tavoitteena on tulla kutsutuksia presidentin linnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun saannin syynä olisi ehdottomasti: Suomen ansioitunein metsästäjä!

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa