Matti Henttinen

Konfliktien ennaltaehkäisy ja ratkaisu

Oletko kohdannut työssäsi ja elämässäsi konflikteja, joiden koit imevän itsestäsi energiaa? Millaisissa tilanteissa? Minkälaisten ihmisten kanssa? Huonoimmillaan konfliktit jättävät ihmisiin jälkiä, jotka äärimmillään voivat muodostua riskitekijöiksi terveydellemme ja työkyvyllemme. Parhaimmillaan ne voivat tarjota kehittävän oppimiskokemuksen, jonka energia jää ihmisiin hyvällä tavalla elämään ja vahvistamaan osallisten minuutta. Tämä webinaari tarjoaa uusia näkökulmia, joita voimme hyödyntää, kun seuraava konflikti osuu kohdallemme. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Usein toivomme ja jopa odotamme, että työssä ja elämässä asiat sujuisivat helposti ja vaivattomasti - ilman konflikteja. Kuinka realistinen odotus tämä on? Konfliktit ovat tärkeä ja väistämätön osa arkeamme. Webinaari kuljettaa meidät konfliktien kiehtovaan maailmaan ja esittelee sinulle “kehittävän konfliktin” mahdollisuutena oppia uutta.

Webinaari auttaa hahmottamaan, miten konfliktit työpaikoilla tyypillisesti syntyvät. Saamme eväitä vaikeiden asioiden puheeksi ottamiseen, jotta konfliktitilanteet voidaan taitavasti purkaa ennen niiden eskaloitumista. Opimme vahvistamaan omaa tiimiä ja työyhteisöä toimimalla rakentavasti konfliktitilanteissa.

Työyhteisössä on helppo toimia, kun kaikki ovat asioista samaa mieltä. Yhteistyön voima testataan, kun siihen tulee särö. Huipputiimit pystyvät puhumaan inspiroivasti ja rakentavasti myös vaikeista asioista.

Riitely ja rauha syntyvät samanlaisista rakennuspalikoista. Konfliktin anatomian ymmärrys auttaa meitä toimimaan konfliktin osapuolia suojelevasti. Kun opimme argumentoimaan arvostavasti, pystymme tuomaan konfliktitilanteeseen uusia näkökulmia, säilyttämään hyvät välit ihmissuhteissa ja hyödyntämään konfliktin kaikkia osapuolia vahvistavana kokemuksena.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Olet kohdannut konflikteja, joista jostain syystä jäi paha maku suuhun

Nyt on mainio hetki valmistautua ottamaan seuraavasta konfliktista kaikki oppi irti.

Haluat oppia ja uskaltaa ottaa konfliktin puheeksi varhaisemmassa vaiheessa

Näin vältät konfliktin eskaloitumisen niin, että osaat suojella ihmissuhteita ja yhteistä hyvää.

Tahdot oppia ymmärtämään itseäsi ja omia ja muiden reaktioita konfliktitilanteessa paremmin

Ja osata toimia konfliktitilanteissa kokien psykologista turvallisuutta ja auttaa konfliktin ratkaisemisessa.

Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän auttaa niin yritys- kuin urheilumaailmankin tiimejä kehittymään ja säilyttämään työskentelyintonsa.
Matti on vaikuttanut työhyvinvoinnin ja mentaalivalmennuksen kentällä jo vuodesta 1995 vetämällä erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja. Hänen referenssilistansa on erittäin vakuuttava. Eduskunta, Neste, Helsingin kaupunki ja monet muut organisaatiot ovat nauttineet hänen työelämävalmennusprosesseistaan.
Matti tunnetaan myös työstään yli 400 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut Match Race purjehdustiimi, muodostelmaluistelun moninkertaiset MM-kultajoukkueet (Rockettes & Team Fintastic), MM-mitalistit HAC Elite cheerleaderit, sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.
Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa