Heidi Viljamaa

Unelmatyö vai turvallinen vaihtoehto

Onko sinulla unelma? Haaveiletko jonain päivänä tekeväsi unelmatyötäsi? Et ole yksin. Moni hellii ajatusta merkityksellisestä unelmatyöstä samaan aikaan, kun tyytyy turvalliseen vaihtoehtoon. Tule mukaan pohtimaan, onko nyt oikea hetki tarttua unelmaasi ja mitä muutoksia se edellyttäisi! Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Unelman eläminen todeksi antaa energiaa

Oman unelman sullominen pöytälaatikkoon, koska sen toteuttaminen tuntuu mahdottomalta, on yleistä ja ymmärrettävää - mutta onko se paras vaihtoehto? Pettymykseltä ja kritiikiltä suojautuminen vaikuttaa järkevältä ratkaisulta - mutta onko se viisasta vai hölmöä? Webinaari tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia, mikä omassa unelmassa on tärkeintä ja miten voit raivata tilaa toteuttaa unelmaasi jollain pienellä tavalla. Itselle merkityksellinen tekeminen vapauttaa energiaa ja potentiaalia kaikilla elämän osa-alueilla.

Pidä jalat kiinni arjessa, älä kuormita unelmaasi maallisilla vaatimuksilla

Omaan unelmaan tarrautuminen ainoana vaihtoehtona on yhtä kuluttavaa kuin unelman piilottaminen. Elisabeth Gilbert, Yhdysvaltalainen best-seller kirjailija, neuvoo ettei koskaan pidä kuormittaa unelmatyötään vaatimuksella, että sen pitäisi elättää sinut. Millainen yhtälö sinun tilanteessasi on mahdollinen? Miten sinä voit turvata taloudellisen toimeentulosi samaan aikaan kun toteutat unelmaasi?

Mieti unelmaasi 10 vuoden projektina

Asetamme helposti itsellemme liian kunnianhimoisia tavoitteita tulevan viikon tai vuoden ajalle. Tavoitteemme 10 vuoden tähtäimellä ovat kuitenkin vaatimattomia tai emme edes ajattele niin pitkälle. Unelman toteuttaminen voi joskus kestää. Jaksatko sinä ponnistella sen eteen? Täytyykö sinun muokata ajatusta unelmasta matkan varrella? Mitä esteitä sinun täytyy poistaa, jotta unelmasi voisi toteutua? Webinaarissa luomme henkilökohtaisen suunnitelman oman unelman toteuttamiseksi pitkällä tähtäimellä.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Sinulla on ajatus työstä, mitä haluaisit tehdä kaikkein mieluiten, ja teet tällä hetkellä jotain aivan muuta

Mietit pystytkö toteuttamaan unelmaasi muun työn ohessa vai vaatiiko se 100%:sta sitoutumista.

Punnitset vaihtoehtoja unelma tai turvallinen työpaikka

Mietit, onko järkevää haikailla oman unelman perään vai olisiko parempi strategia yrittää tehdä nykyisestä tilanteesta paras mahdollinen ja olla onnellinen siitä mitä itsellä jo on.

Pohdit voiko omaa työtä tuunata niin, että se tuntuisi unelmatyöltä

Harva ihminen tekee radikaaleja ratkaisuja omalla urallaan. Moni sen sijaan tuunaa omaa työnkuvaansa pikkuhiljaa ja löytää sitä kautta luovuuden, energian ja työn imun aina uudelleen.

Heidi Viljamaa

Heidi on 17 vuoden yrittäjäuransa aikana perustanut kaksi yritystä ja toiminut yritysten johtotehtävissä, toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Kansainvälinen ohjelmistoyritys UP Tools on kehittänyt työvälineitä mm. Oikotielle, Monsterille, Career Innovation Companyn kautta lukuisille monikansallisille yrityksille sekä kotimaassa johdon konsulteille (Pentti Sydänmaanlakka, Helena Åhman ja Ria Parppei). Ohjelmistoyrityksessä Heidin johtamistyö on ollut yrittäjäverkoston johtamista. Kotimaisen valmennusyrityksen UP Partnersin toiminnassa Heidi on toiminut esimiehenä sekä palkatuille että yrittäjänä toimiville verkostovalmentajille.
Heidi valmentaa yritysten henkilöstöä, ammattiliittojen jäseniä sekä opiskelijoita. Heidi on psykologi, joka on tehnyt kandin tutkintonsa Yhdysvalloissa ja maisterin opinnot työ- ja organisaatiopsykologian alalta Joensuun yliopistossa, jossa hän myös jatko-opiskelijana. Heidi on asunut Yhdysvalloissa 6 vuotta ja lyhyempiä aikoja Sveitsissä ja Englannissa.

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa