Susan Calonius

Sosiaalinen media työnhaussa

Some - mahdollisuus vai pelottava mörkö työnhaussa? Sosiaalisen median mahti työnhaussa jatkaa yhä kasvuaan. Rekrytoijat käyttävät LinkedIn:ä työnhakijoiden metsästämiseen ja yhä useampi työnhakija tuo osaamisensa esiin myös somessa ja verkostoituu aktiivisesti potentiaalisten työnantajien kanssa. Sosiaalisen median hyödyntämiseen on monia eri tapoja, valjasta itsellesi sopivin käyttöösi. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Tuntuuko sosiaalisen median hyödyntäminen työnhaussa vaikealta? LinkedIn-profiilinkin olet jo tehnyt,tulosta ei vain synny. Tule mukaan oivaltamaan sosiaalisen median mahdollisuuden työnhaussa. Opit konkreettisia tapoja hyödyntää sosiaalista mediaa.

Brändää itsesi

Brändäys. Vaikeaa. Itsensä tyrkyttämistä. Huomionhakua. EI! Työnhaussa brändääminen tarkoittaa oman osaamisesi esille tuomista. Tee itsestäsi mielipidevaikuttaja, joka huomataan.

Sosiaalisen median kanavat

Sosiaalisen median kanavat lisääntyvät jatkuvasti. Sinun ei tarvitse olla esillä kaikissa! Valitse itsellesi sopivimmat kanavat. Saat konkreettisia esimerkkejä miten kaikki käytät sosiaalista mediaa hyväksesi ja mitkä kanavat sopivat juuri sinun osaamisesi “julistamiseen”.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat kokeilla uusia metodeja työnhaussa

Olet jo kokeillut sosiaalista mediaa työnhaussa - tuloksetta

Mietit miten brändätä oma osaaminen

Susan Calonius

Susanilla on takanaan lähes 10 vuoden kokemus uravalmentajana ja metsästäjänä toimimisesta. Metsästäjänä hän käyttää välillä ravisteleviakin otteita, jotta asiakkaat ja kuulijat onnistuvat metsästämään oman piilevän potentiaalinsa ja kanavoimaan sen käyttöönsä. Susan on teologi, jonka voisi kuvitella opiskelleen kaupallistakin alaa - tulosta nimittäin tulee! Koulutuksissaan ja henkilökohtaisissa valmennuksissa hän ei luovuta - eikä anna asiakkaan luovuttaa, ennen kuin tavoite on saavutettu. Usein tuo tavoite on THE työpaikka! Konetta Susanista ei kuitenkaan saa, sillä hänen sydämensä sykkii erittäin vahvasti ja hän todella tekee sitä mitä rakastaa. Susanin tavoitteena on tulla kutsutuksia presidentin linnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun saannin syynä olisi ehdottomasti: Suomen ansioitunein metsästäjä!

UP Urapolku -webinaarit

Oman työuran huolenpitoon räätälöity yleinen webinaarisarja, kun haluat tuunata omaa työtäsi ja varmistaa työmarkkina-arvosi kehittymisen.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa