Matti Henttinen

Tutkimusmatka taikavoimiimme

Meillä jokaisella on virtaus-kokemuksia, jolloin asiat sujuvat, aika lentää ja tekeminen tuntuu energisoivalta. Juuri kun sitä on saanut kokea, se on saattanut kadota jonnekin, josta se on palannut vain silloin, kun sitä huvittaa. Webinaarissa tutkimme reseptiä virtaus-kokemusten vahvistamiseksi. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Jokainen päivä tarjoaa tilaisuuden tutkia taikavoimiasi eli piilevää potentiaaliasi. Meistä jokaisella on käyttämätöntä potentiaalia, joka ei arjen rutiinitilanteissa pääse esiin. Äärimmäisissä olosuhteissa pystymme yllättämään itsemme. Löydämme yllättäen ideoita, voimaa, nokkeluutta, joustavuutta ja selviydymme uudesta tilanteesta.

Erilaisten elämänkokemusten myötä opimme tuntemaan itsemme ja vahvuutemme paremmin. Tiedämme millaisiin hankkeisiin meidän kannattaa lähteä ja mistä kannattaa vetäytyä. Oman mielen joustavuutta ja uteliaisuutta kannattaa ruokkia. Uutta potentiaalia löytyy aina uusien haasteiden edessä.

Virtauskokemuksia syntyy, kun meillä on tehtävän edellyttämää osaamista ja tehtävä on meille riittävän haastava. Tämä yhtälö on alati muuttuva ja kehittyvä, kuten osaaminen ja tehtäviemme vaatimustasot. Tutkimusmatka oman piilevän potentiaalin valjastamiseksi käyttöömme onkin koko elämämme kestävä projekti.

Oman potentiaalin vapauttamista vahvistaa oman mielen johtaminen. Niin kauneus kuin kauheuskin ovat katsojan silmässä. Jokaisessa hetkessä voimme valita, miten tulkitsemme havaintomme: näemmekö uhkia, jotka ohjaavat meitä lisäämään turvallisuuden tunnetta, vai mahdollisuuksia, jotka houkuttelevat meidät seikkailuun? Arvostammeko vai arvostelemmeko itseämme ja muita ihmisiä? Elämmekö hetkessä, vai aikamatkailemmeko tulevaisuuden huoliin, tai menneisyyden luottovankeina. Uskomaton määrä energiaa voi vapautua, kun suuntaamme huomiomme siihen mikä on paras mahdollinen askel eteenpäin tässä ja nyt.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat paremmin tunnistaa piilevän potentiaalisi

Ja valjastaa sen paremmin käyttöösi.

Et vielä oikein tiedä mihin kaikkeen potentiaaliasi voisit käyttää

Ja olet utelias saamaan apuvälineitä löytääksesi taikavoimiesi alkulähteelle.

Haluat ymmärtää miten tukea muita ihmisiä, työkavereita tai läheisiä piilevän potentiaalin käyttöön ottamisessa

Sinua kiinnostavat keinot, joilla kannustaa ja vahvistaa toista ihmistä. Haluat vahvistaa yhteisiä onnistumisia ja kantaa vastuuta läheisistäsi.

Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän auttaa niin yritys- kuin urheilumaailmankin tiimejä kehittymään ja säilyttämään työskentelyintonsa.
Matti on vaikuttanut työhyvinvoinnin ja mentaalivalmennuksen kentällä jo vuodesta 1995 vetämällä erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja. Hänen referenssilistansa on erittäin vakuuttava. Eduskunta, Neste, Helsingin kaupunki ja monet muut organisaatiot ovat nauttineet hänen työelämävalmennusprosesseistaan.
Matti tunnetaan myös työstään yli 400 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut Match Race purjehdustiimi, muodostelmaluistelun moninkertaiset MM-kultajoukkueet (Rockettes & Team Fintastic), MM-mitalistit HAC Elite cheerleaderit, sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.
Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

UP Tie Tähtiin -webinaarit

Ainutlaatuinen, tunteita kutkuttava, ajatuksia herättävä ja yhteisöllisyyttä vahvistava sarja, puhujina kotimaiset viihteen, tieteen ja työelämän tähdet.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa