Rosa Meriläinen & Saara Särmä

Anna mennä!

Meriläinen ja Särmä ovat ammattikehtaajia, jotka haluavat jakaa tätä ilosanomaa muillekin. He kertovat, miksi kaikkien tulisi olla feministejä sekä miten ja miksi feminismi tekee meistä kaikista vapaampia ja elämästä hauskempaa. Ei vain naisista, vaan ihan kaikista! Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Webinaarissaan Rosa ja Saara kertovat meille feministiset periaatteensa ja sen, miksi kaikkien kannattaisi olla feministejä. Miten siitä hyötyy koko ihmiskunta ja miten se tekee elämän hauskemmaksi. Periaatteita on ainakin neljä, mutta määrä myös vaihtelee. Niistä ensimmäinen ja tärkein kuuluu ”Anna mennä!”, koska ei ole mitään pelättävää ja on parempi olla nolo kuin tylsä. Ja parasta mitä kaverille voi tarjota on tahaton huumori, heti sampanjan jälkeen!

Liity siis seuraamme ensi lokakuussa, jos haluat oppia ottamaan rennosti, antamaan mennä ja silti – tai juuri siksi – menestyä elämässäsi!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat uskoa siihen, että on parempi suoriutua vähän sinne päin kuin jättää tekemättä

Haluat oppia olemaan radikaalisti hauska

Haluat tietää mitä tarkoittaa olla ”groucho marxilainen”

Rosa Meriläinen & Saara Särmä

Rosa Meriläinen ja Saara Särmä ovat Feministisen Ajatushautomo Hatun johtajia. Meriläinen on helsinkiläistynyt tamperelainen kirjailija ja feministi. Nainen ilman rajoja, ammattikehtaaja ja kolumnisti. Meriläinen on ehtinyt työskennellä myös politiikan tutkijana ja poliitikkona. Särmä on on raivokas feministi, railakas taiteilija ja rohkea tutkija, joka valmistui yhteiskuntatieteiden tohtoriksi Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta vuonna 2014.

UP Tie Tähtiin -webinaarit

Ainutlaatuinen, tunteita kutkuttava, ajatuksia herättävä ja yhteisöllisyyttä vahvistava sarja, puhujina kotimaiset viihteen, tieteen ja työelämän tähdet.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa