Anni Vepsäläinen

Taitavalla johtamisella potentiaali esiin

Millainen vaikutus johtamistyöllä on siihen, miten sinä onnistut työssäsi? Anni Vepsäläinen oli onnekas ja sai heti alku-urallaan mentorikseen hyvän esimiehen. Nopeasti hän eteni itsekin esimiestehtäviin. Webinaarissa Anni kertoo tärkeimmistä oivalluksistaan omalla polullaan hyväksi johtajaksi. Tule mukaan peilaamaan omia kokemuksiasi alaisena tai esimiehenä! Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Hyvällä johtamisella luodaan olosuhteet ja toimintamallit, jotka kannattelevat ihmisiä haastavissakin tilanteissa onnistumaan. Pelkät rakenteet eivät kuitenkaan riitä, vaan tärkeintä on se, miten ihminen kokee tulevansa kohdatuksi ja arvostetuksi omalla työpaikallaan.

Oletko saanut osaksesi hyvää vai huonoa johtamista? Meillä jokaisella omat tarinamme johtamisesta, jota olemme saaneet osaksemme. Jos olet työntekijä, auttaa tämä webinaari sinua jäsentämään millainen johtamistyyli sopii sinulle. Jos olet esimies, voit peilata omia periaatteitasi ja toimintatapojasi kokeneen johtajan kokemuksiin.

Webinaarin jälkeen tunnistamme nopeammin oman organisaatiomme johtamisen vahvuudet ja heikkoudet ja osaamme sopeuttaa omaa toimintaa sen mukaan. Ideaalitilanteessa saamme osaksemme hyvää johtamista, mutta aina se ei ole mahdollista. Jokaisessa tilanteessa on hyvä tunnistaa vaikutusvalta, joka meillä on. Voimme esimerkiksi kantaa vastuuta työkavereistamme ja auttaa heitä vapauttamaan piilevän potentiaalinsa, vaikka meitä ei ole nimetty esimiestehtävään.

Anni Vepsäläinen on toiminut esimiestehtävissä jo 28 vuoden ajan, josta viimeiset 12 vuotta toimitusjohtajana. Tule mukaan kuulemaan Annin konkreettisia tarinoita ja oivalluksia omasta ja näkemästään johtamistyöstä.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Olet kokenut erityisen huonoa tai erityisen hyvää johtamista

Ja haluat pohtia millainen johtaminen tukee sinun onnistumistasi parhaiten.

Haluat onnistua omassa työssäsi, oli johtaminen hyvää tai huonoa

Opi johtamaan itse itseäsi silloin kun kukaan muut eivät sitä osaa tehdä ja huolehdi työpaikalla myös työkavereistasi.

Haluat onnistua esimies- tai johtotehtävissä ja terävöittää omaa johtamisfilosofiaasi

Toisen onnistumisista, oivalluksista ja haasteista oppiminen on loistava tapa peilata omaa johtamisosaamistasi.

Anni Vepsäläinen

Anni Vepsäläinen on toiminut lähes koko työuransa esimiestehtävissä, josta viimeiset 12 vuotta toimitusjohtajana; TeliaSonera Suomi, HRM Partners, Diacor ja Suomen Messut. Koulutukseltaan Anni on tuotantotalouden diplomi-insinööri.
Anni on mobiilitoimialan pioneereja, joka oli rakentamassa TeliaSoneraa nopean kasvun vuosina. Terveydenhuollon toimialasta hänellä on kuuden vuoden kokemus, minkä vuoksi sote-uudistukseen liittyvät asiat ovat hänelle tuttuja. Kahden vuoden kokemus HR-asiantuntijapalveluyrityksen toimitusjohtajana ja johdon konsulttina tarjosi Annille näköalapaikan usean eri toimialan yrityksen johtamisen käytäntöihin.
Anni valittiin syksyllä 2017 Helsingin seudun kauppakamarin puheenjohtajaksi. Lisäksi hän on toiminut useissa hallitustehtävissä, mm. Berggren, Solidium, Kirkon ulkomaanapu, Mainostajien liitto ja Suomen Erillisverkot. Martela Oyj:n ja Innofactor Oyj:n hallituksen jäsenenä hän toimii edelleen. Anni on yksi Naisten Pankin perustajajäsenistä.

UP Tie Tähtiin -webinaarit

Ainutlaatuinen, tunteita kutkuttava, ajatuksia herättävä ja yhteisöllisyyttä vahvistava sarja, puhujina kotimaiset viihteen, tieteen ja työelämän tähdet.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa