Tapio Aaltonen

Merkityksen kokemus

Tässä webinaarissa puhutaan merkityksestä. Tai paremmin merkityksen kokemuksesta. Merkityksen kokemus on valtavan iso teema: Kun ihminen haluaa voida hyvin, haluaa pärjätä ja olla motivoitunut, niin yksi yhdistävä asia näissä on se, miten merkitykselliseksi kokee elämänsä tai sen mitä tekee. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Merkityksen kokemus on asia, joka voidaan tulkita sekä suuresti että todella pienesti. Hyvinkin arkipäiväiset asiat, kuten kuuma kuppi kylmiä käsiä lämmittämässä, voidaan kokea hyvin merkityksellisiksi. Ja toisaalta samaa asiaa voidaan tulkita hyvin isoissa konteksteissa: Mikä on kutsumukseni tai elämäni suunta? Mitä kohtaan tunnen suurta kiinnostusta ja intohimoa? Missä minua tarvitaan? Kun tulkitaan merkityksen kokemusta elämän isoissa kysymyksissä, puhutaan sellaisesta merkityksellisen kutsumuksen tasosta, joka on hyvin ohjaava ulottuvuus ihmisen elämässä. Silloin puhutaan siitä, miten yksilö voi löytää merkityksen omaan tekemiseen ja elämään. Webinaarissaan Tapsa haluaa johdatella meitä merkityksien äärille ja auttaa meitä tunnistamaan omat merkityksemme ja suuntamme.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat pohtia sitä, miten voidaan löytää merkityksiä tekemiseen ja elämään

Sinua kiinnostaa elämän suurten kysymysten pohtiminen

Tapio Aaltonen

Tapio Aaltonen on teologi ja yrittäjä, joka on viimeiset 20 vuotta kouluttanut ja valmentanut johtajia ja työyhteisöjä. Hänelle arvot, etiikka ja kutsumus ovat teemoina olleet kantavia läpi uran ja näiden avulla hän auttaa ihmisiä löytämään itsensä ja oman johtajuutensa. Tapsa on myös kirjoittaja, jolta on julkaistu monia teoksia, jotka puhuttelevat ja herättelevät lukijansa ajatuksia vielä pitkään lukuhetken päättymisen jälkeen.

UP Tie Tähtiin -webinaarit

Ainutlaatuinen, tunteita kutkuttava, ajatuksia herättävä ja yhteisöllisyyttä vahvistava sarja, puhujina kotimaiset viihteen, tieteen ja työelämän tähdet.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa