Jussi Parviainen

Jeesus - historian suurin supersankari

Jeesus on kiistatta historian suurin “supersankari”. Menestystarinoita riittää miljonääreistä, mutta se ei ole todellista menestystä. Jeesus onnistui menestymään elämällä toisia varten. Jeesuksen menestystarina on myös täysin mitattavissa. Seuraajia hänellä on yli 2,5 miljardin ihmisen verran. Tule kuuntelemaan Jeesuksen menestystarinaa Jussi Parviaisen johdolla. Lue lisää.

Webinaarin sisältö

Kuvaus julkaistaan myöhemmin.

Jussi Parviainen

Jussi Parviainen on näytelmäkirjailija, käsikirjoittaja, dramaturgi ja ohjaaja. Jussi on tunnettu erityisesti luovan taiteen tähtenä. Hänen lahjakkuutensa ei kuitenkaan rajoitu vain taiteen tuottamiseen, vaan hän on opiskellut myös teologiaa ja kääntänyt tekstejä arameasta suomeksi. Tiedon jano ohjaa häntä eteenpäin ja tietoa on kertynyt PALJON! Antiikin aikana häntä olisi kutsuttu nimellä Sokrates. Parviaisella on erityinen kiinnostus Jeesusta kohtaan. Tällä hetkellä hän viimeistelee Jeesuksen Menestystarina -näytelmäänsä, jonka on tarkoitus saavuttaa ensi-iltansa syksyllä 2018. Ylen radioon Parviainen on ohjannut ja käsikirjoittanut aiheeseen liittyvän monologisarjan. Luovuus. Älykkyys. Herkkyys. Jussi Parviainen!

UP Tie Tähtiin -webinaarit

Ainutlaatuinen, tunteita kutkuttava, ajatuksia herättävä ja yhteisöllisyyttä vahvistava sarja, puhujina kotimaiset viihteen, tieteen ja työelämän tähdet.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa