Rauli Mård

Think big, aim high!

Kuka vain voi menestyä, kun ainekset ovat oikeat ja asenne kohdillaan. Rauli Mård auttaa Sinut oikealle polulle kohti menestystä ja antaa eväät sen alkuun. Loppu on kiinni uskosta itseensä ja asiaansa. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Usko tekemiseesi

Rauli Mård uskoo siihen, että asiat ovat mahdollisia toteuttaa! Ja mahdottomat asiat vain vievät hetken aikaa. Webinaarissaan Rauli läpivalaisee menestyksen konseptin siten, että se on kenen tahansa mahdollista toteuttaa.

Keskity olennaiseen

Pitää lopettaa ympärilleen vilkuilu ja keskeneräisen arviointi. Lopputulos on se millä on merkitystä.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Olet päättänyt menestyä, muttet vielä tiedä miten

Tarvitset tukea omaan asiaasi uskomiseen ja sen eteen päin viemiseksi

On aika ennen Raulin webinaaria ja aika sen jälkeen. Tulet huomaamaan eron!

Rauli Mård

Rauli Mård on on suomalainen taidemaalari ja Twitterin suosituin suomalainen (yli 500.000 seuraajaa). Mårdin maalausten aiheena ovat moottoripyörät, autot, lentokoneet, silmät ja supersankarit. Hän on maalannut myös yli 500 muotokuvaa ja on erikoistunut työskentelemään yleisön edessä. Vuodesta 2014 lähtien Mård on luonut uraa maailmalla.
Rauli Mård on suhtautunut uraansa ja henkilökuvaansa pitkäjänteisesti. Samaan aikaan hän on keskittynyt detaljeihin unohtamatta “suurella pensselillä maalaamista”. Rauli on ikään kuin tehnyt itsestään sarjakuvahahmoa, jalostanut kuvaansa helpommin lähestyttävään muotoon. Hän kysyykin itseltään jatkuvasti: Mikä on minussa ja tekemisessäni olennaisinta? Millainen olisi action-figuurini, entä supervoimani? Kaikessa tässä tarvitaan itseironiaa ja kykyä altistaa itsensä ulkoisille ärsykkeille, ja myös vahvuutta ottaa vastaan se yllättäväkin palaute.

Uusi tapa välittää tietoa on haastavaa: Pitää olla samalla viivalla monen sadan miljoonan ihmisen kanssa. Samalla kun se on helpompaa kuin koskaan, on myös erottautuminen vaikeampaa kuin milloinkaan aiemmin. “But hey, there’s only one ME !!!”

UP Tie Tähtiin -webinaarit

Ainutlaatuinen, tunteita kutkuttava, ajatuksia herättävä ja yhteisöllisyyttä vahvistava sarja, puhujina kotimaiset viihteen, tieteen ja työelämän tähdet.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa