Antti Kylliäinen

Hyveet työssä

Hyveet ovat yhtä vanhoja kuin ihminen itse. Kaikissa kulttuureissa on aina ja kaikkina aikoina tiedetty sanoa, millainen on hyvä ihminen ja mikä tekee ihmisestä hyvän. Siksi hyveiden voidaan täydellä syyllä sanoa olevan koko ihmiskunnan yhteinen aarre. Lue lisää.

Liput

Sarjaliput edullisemmin

Webinaarin sisältö

Hyveet ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät meistä hyviä - sekä ylipäätään ihmisinä että missä tahansa roolissa ja tehtävässä, missä satumme elämämme aikana toimimaan. Antti Kylliäisen SyFron yhteistyökumppaneineen on ottanut asiakseen palauttaa sanan hyve suomalaisten arkikieleen ja hyveet keskeiseksi osaksi suomalaista elämänmenoa. Hyveille olisi paljonkin hyvää käyttöä kaikissa yhteisöissä, koska ne toimivat hyvin yhteen yhtäältä sääntöjen ja toisaalta arvojen kanssa ja helpottavat kokonaisuuden toimintaa oleellisesti. Siitä mihin kaikkeen hyveistä työelämässä on, Antti kertoo enemmän webinaarissaan.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

Haluat parantaa työyhteisöäsi ja tehdä yhdessä työskentelystä parempaa

Haluat tietää mihin organisaatio tarvitsee hyveitä, jos sillä on jo käytössään arvot ja säännöt

Antti Kylliäinen

Eetikko Antti Kylliäinen pyrkii muuttamaan maailmaa hyveiden avulla. Hän on kehittänyt aristoteeliseen hyve-etiikkaan perustuvia työkaluja paitsi työyhteisöjen ja organisaatioiden käyttöön myös mm. päiväkoteihin ja kouluihin, vanhusten ja vammaisten hoivapalveluihin, taloyhtiöiden arkeen sekä joukkueurheilun maailmaan. Kylliäisen työn etiikkaan liittyvä kirja Paksunahkaisuudesta suurisieluisuuteen – Hyveet työssä ja elämässä ilmestyi vuonna 2012.

UP Tie Tähtiin -webinaarit

Ainutlaatuinen, tunteita kutkuttava, ajatuksia herättävä ja yhteisöllisyyttä vahvistava sarja, puhujina kotimaiset viihteen, tieteen ja työelämän tähdet.

Webinaarisarjat

7000+
Valmennustuntia
5000+
asiakasta
4,6+
Palautteemme keskiarvo
10+
Valmentajaa